Huis van Sint-Maarten

Heb je je ooit al eens afgevraagd waar Sint-Maarten woont voor hij op 11 november alle pakjes ronddeelt?

Kom dan samen met mama, papa, broertjes en zusjes op bezoek voor een leuke doe-rondleiding van ongeveer 50 minuten en snuister rond in de verschillende kamers van het huis van de Sint. De Zwarte PIeten nemen je mee op sleeptouw in het prachtige landhuis op het kasteeldomein in Zonnebeke. Op het einde van de rondleiding worden jullie door Sint-Maarten ontvangen en kan je samen op de foto!

Tijdens de openngsuren van het landhuis is de loungetent open voor iedereen. Door het grote succes voorzien we op woensdag 6 november tussen 16.30 uur en 18.30 uur de mogelijkheid om het landhuis vrij te bezichtigen. Let wel op dat moment geen kinderen toegelaten, geen rondleiding voorzien, geen verrassingspakket, inschrijven niet nodig!

Inschrijven is verplicht via deze site (onderstaande knoppen).

Ieder kind ontvangt een verrassingspakket met lekkers van de Sint.

Bezoek tijdens dag - geel - : 5 € per kind tot 12 jaar (volwassenen gratis)
Volwassenen mogen mee tijdens de rondleiding, maar we geven graag voorrang aan de kinderen. In de loungetent kan je ondertussen genieten van een lekker hapje en drankje.

Nocturnes op vrijdagavond of
zaterdagavond - groen - :
10 € per bezoeker (volwassenen EN kinderen), frietjes en frikandellen a volonté inbegrepen. Inclusief lichtspektakel en extra annimatie.

Nagenieten kan in  de grote loungetent

Inschrijven bezoek Huis van Sint-Maarten:

Woensdag 6 november (14.00 - 17.00 uur)

Zaterdag 9 november (09.30 - 17.00 uur)

Zondag 10 november ( 09.30 - 12.00 uur)

NOCTURNE vrijdag 8 november (17.30 - 21.30 uur)

NOCTURNE zaterdag 9 november (18.00 - 21.30 uur)

WEES SNEL - aantal inschrijvingen zijn beperkt:
Max. 10 tot 12 kinderen per bezoek/rondleiding toegelaten. Iedere 20 minuten starten we met een nieuwe groep. Graag 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn aan ingang landhuis.
OPGEPAST: uw inschrijving (uur van bezoek) kan nog gewijzigd worden. Indien dit het geval is word je binnen de 48 uur op de hoogte gebracht.
Per toer/rondleiding kunnen er 10 kinderen mee. Als je meerdere kinderen inschrijft kan dit gevoelig zijn voor overboeking of wijziging uur.
Sint-Maartensfeest sfeerbeeld zwaaien.....
Na inschrijving bezoek graag het gepaste bedrag overschrijven naar Sint-Maartenscomité met rekeningnummer:
BE14 7360 6246 0283
met vermelding van naam waaronder je bent ingeschreven.
De discoslide: een sensatie
Na het bezoek kunnen de kinderen volop genieten van de disco slide:
een springkasteel uitgerust met LED discobollen met geluidsbox. Kinder- en Sinterklaasmuziek zorgen voor veel dansplezier.
Extra troef: de glijbaan aan de zijkant.
Sint-Maartensontbijt en organisatie "Huis van Sint-Maarten". Alle kinderen zijn welkom, iedereen kan zich inschrijven ongeacht de woonplaats. Enkel voor het ontbijt dien je binnen een straatl van 10 km rond het centrum van Zonnebeke te wonen.